Ilk-bebegi12 Kızlar az bir eksiğim kaldı o da elektrikli göğüs pompası ve biberon marka model hangisinden memnunsunuz atabilir misiniz
Ezgiduru Ilk-bebegi12 pompa elde medela var biberon tomme tippe . Pompa calismazsa diamond diye bı pompa var onu alirm
Eslem_1 Biberon tommee tippee aldım göğüs pompası daha almadım sütün durumuna göre alırım diye düşündüm
Rumuz_07 Melike mamajoo tekli elektrikli aldom bende philips avent biberonu ile uyumu mu başlığı direkt ona sağsam
Rumuz_07 Melike birşey daha soracağım doğum yaptığımda nasıl kullanılıyor yani kaç dakika sağmam lazım ayarını nasıl yapacağım bunlarla ilgili ve benzeri genel bilgi verirseniz sevinirim ☺️
Melike Rumuz_07 Valla ilk zamanlar benim bebeğim çok emmiyordu o yüzden her saat başı sağdım ben göğüsümü boşalttım hep kaç dk falan hatırlamıyorum ama bide onun masajlı kısmı var hem masaj uapıyor hem sağım hep onu kullanmıştım
Ponciksmom Lansinoh kullanıyorum. Uyarı modu var süt üretimini arttıyor. Pille çalışma özelliği dışarda sağarken faydalı oluyor. İçinde biberon emziği de var zaten. Bi daha biberon almadım
Rumuz_07 Melike o an o göğüste sütün tamamen boşaldığını nasıl anlıyoruz şişeye bakıp gelip gelmediğinden mi🙄
mrs_elisah Ilk-bebegi12 elektrikli göğüs pompası mamajo kullandım memnun kaldım. Biberon da lansinoh kullanıyoruz ondan da memnunuz