minik_mucizemmmm Bebek alt tarafa baskı yapıyor yürürken doğurucak gibi hissediyorum ıkınsam çıkıcak gibi benimle aynı haftada olup böyle hissedenler var mı?
GamzeDurmus minik_mucizemmmm ben 🥹🥲 bazen çıkacak gibi hissediyorum acaba diyorum çok fazla mı aşağıya indi ama öyle bir sıkıntı olsa doktorum söylerdi diyorum ve çok düşünmüyorum 🥲
Ezgiduru minik_mucizemmmm ben 33+2 yım hergun oluyo nst de çektirdim sancı çıkmadı normal herhalde böyle
GamzeDurmus minik_mucizemmmm evet 32de nst girdim sancım çıkmadı yani sancı konusunda birşey demedi nst çok iyi dedi bir sıkıntı olsaydı muhakkak söylerdi 🌸
595959 Bebeğiniz makas geliş pozisyonlu mu? Ben de bu şekilde hissediyordum. Özellikle aşağıda sanki taş bağlamışım gibi ağırlık, sertlik hissediyordum. Pozisyonundan dolayı kıçıyla baskı yapıyormuş o nedenle her an çıkacak gibi hissedersin normal demişti.
Mervecntr 595959 bende de aynı şekilde yürürken de sol bacağımdan kalçama ağrı vuruyo yuruyemkiyorum yaa ve karnında kasılma ve toplanma oluyo sizde oluomu neden böyle şuan 2 gün önce ndtye girdim sorun yoktu.ama bugünde gidicem korkuyorum sizden oluyomu bunlar
minik_mucizemmmm 595959 bilemiyorum ki bende aynı o şekilde hissediyorum nstye yarın gireceğim umarım ciddi bi sorun çıkmaz😟
595959 Mervecntr yürürken dediğiniz ağrıyı yaşamıyorum ama başka bir arkadaşım yaşıyor uzun süredir o sorunu. 39. Haftasında. Hala doğum yapmadı 😊