Gulsumdamla Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mı . Bayağı indirimli ve güzel kiyafetler gördüm dayanamadım aldım takip eden alan var mi
Elibo Gulsumdamla almayın ben aldım 2 ürünü yanlıs gönderdiler iade ve değişimde yapmadılar outlet urunu guya die tüjetici haklarına dıkayet edicektim o sıra ciddi saglık problemi yaşandı ailede ugrasamadım. Ayrıca görunfugu gibi kalitelide değil.
Lovebabymoom bende geçen bu postu açtım sipariş vermek istedim ama tereddüte kaldım siparişiniz gelirse sizden bilgi almak isterim
Lovebabymoom Gulsumdamla fotoğraf atma şansın var mı merak ettim ve beden olarak tam mi geliyor küçük mu almalıyım büyük mü
Bade5 Gulsumdamla sağol canım haber verdiğin için fiyatı yüksek olmadığı için çok şey beklememek lazım
Gulsumdamla Lovebabymoom bedenler yazmıyor sadece 3 yada 9 diye sayılar var kalite olarak tabiki marka ürünler gibi olamaz ama zaten bir kaç ay giyimlik yani ben çok kıyafet aldığım için arada bunların olması sakınca değil
Gulsumdamla Elibo bende yanlış ürün hiç gelmedi canım ama kalite dediğim gibi çok iyi değil heveslendigim için aldım giydirir atarım eskirse 😅😅🤣