Yasemindemirtas Kızlar. Kasığım değilde karnımın sol tarafı çok ağrıyo :( 😢 neden acaba ya 22. Haftamdayım. Böyle bisey yasayan var mı ? Acile gitmelimiyim yoksa normal mi ?
Bskrt Yasemindemirtas benmde ağrıyordu Sancı giriyo gibi tuhaf bişeydi Rahim büyüdüğü için dedi doktorum
Ffatma Yasemindemirtas oluyor canım benim de bazen sağ bazen sol tarafa vuran sancı şeklinde korkma dinlenince geçiyor.
Ruhak Yasemindemirtas canım bence havaların soğumasıyla alakalı.. Üşütüyoruz galiba genel bi şikayet var bu yönde.. Bende de oldu geçen haftalarda aynı sol kasık ağrıyordu.. Arkadasım kızdı bana neden hala sandalet giyiniyorsun çorap giy ayakkabı giy ayağını sıkı tut sancılanırsın dedi bende öle yaptım gerçekten geçti kasık ağrılarım.. Bide tabii bebek büyüdükçe bu tür şikayetler kanama olmadığı sürece normal canım
pamuk_anne Yasemindemirtas 20+5te sağda yaşadım böyle bir şey tam da kontrol günüme denk geldi. Sordum hiçbir şey yok dedi. Ağrının sebebi olarak da oradaki kaslardandir dedi.
Bskrt Yasemindemirtas evet hatta acaba göbek fıtığı mı falan dedk ama Bağlar gevşedği için normal dedi Zaten bebek genelde sola yakın duruyor hareketleri de orda hissediyorm
Efuchama Dün akşam ağladım ağrıdan doktora sordum kas ağrısı dedi ... bebeğe biraz müzik dinlettim pozisyonu değişsin diye bizimki müziğe sese tepki veriyor ama bu gün de yürüdükçe sızı vardı