_Hill_ Tusami canım pik olmuş bazen pik süresi 2 gün sürebiliyor.Gayet yumurtan büyümüş silikleştiği zaman çatlatmış olucak
Tusami _Hill_ Allah razı olsun 🙏iki saat önce yaptığım test böyle değildi, hatta buraya onu da koyayım. Yani bundan daha koyu olmaz artık
Tusami _Hill_ Sonuncusu da bu güne ait,onda pik yok gibiydi sonra iki saat sıvı almadan yaptım, az önce yorum yaptığın test ,durdukça koyulaştı
_Hill_ Tusami canım çatlatmış yumurtan bir tık daha silik sanki yada bazen lh hormonu yüksek olduğu aylarda olabiliyormuş haberin olsun.Doktorum şey demişti pcoslu bir hastam 30 gün boyun lh hormonu yüksek bütün testleri hep yumurtlama gösteriyormuş.Bir tık silikleştiği an çatlamış oluyor kuzum.Sen bu aralar bol bol değerlendir bence
Tusami _Hill_ 7 Haziran yani bu gün iki test yaptım, ilkinde çok koyu değildi 12:45 te, sonra 14:45 te yaptım, ilk gönderdiğim tek resim olan , onda yine pik gösteriyor, bu ay gerçekten çok kafam karıştı
Tusami _Hill_ pazar pazartesi değerlendirdik , şimdi bu gün pik ise 3 gün daha 🤦🏻♀️Yani adam işten geliyor yorgun 😄5 gün üst üste , stres yapmasın diye ovulasyon yaptığımı söylemiyorum, ille yapıcaz diyemiyorum , offff😄
Alyadua1009 Tusami ahahahha aynı düşünce içindeydim yani söylememe ama olmuyor söylemesem beni yanlış anlıcak hergün hergün isteyince😂 valla söylüyorum ben ovülasyonu
_Hill_ Tusami aa çok zor o durum olsun sende birgün ara verip yarın yap mesela.İşten yorgun geliyor bebiş için dediğin zamanda strese giriyor erkekler.en iyisini yapıyorsun😁👍🏻