Melos90 Bugün doktorum 25+3 suyun azalmış bol su icmen lazım dedi var mı başına gelen bol su icsem düzelir mi ki korkmalı miyim
aydagulhaliloglu Melos90 Benim arkadaşım ağrısı olduğu için 28.haftasında gitmişti. Doktoru suyu azaldığı için yatış verdi. 2 gün boyunca gözlemleyip suyu daha da azalınca acil sezeryan ile bebeği aldılar. Kendide bebeğide çok iyi çok şükür. Senin doktorun neden yatış vermedi acaba? Belki o kadar azalmamış sıkıntı görmemiştir bilemiyorum. Ama istersen kalbininde rahatlaması için başka bir doktora daha görünebilirsin canım. Dilerim sorunsuz yolunda gider herşey🤲🏻
melekzehra Melos90 25. Haftamda bnde aynı sorunu yaşadım doktor bna da aynı şeyi söyledi bol bol su iç dedi şükür düzeldi
Ezgiduru Melos90 benm ilk gebelikte su azdı bol su ve bol dinlenmeyle düzeldi ama hastane de kaldım 1 gece artı ciğer geliştirici oldum 2 doz
aydagulhaliloglu Melos90 O zaman korkulucak birşey değildir diyim. Ama dediğim gibi bazen tek doktorla sınırlı kalmamak gerekiyor tecrübem ile diyorum. Tabi yinede sen bilirsin canım🤗
Ebruu121 Melos90 evet Melos90 benim de 32. Haftamda sınırdaydı küçük pet şişe ile ölçerek günde 5 tane iç suyu dedi bende öyle yaptım 2 hafta sonra kontrole çağırdı normale dönmüştü sizde deneyin bence birde buradan sorduğumda havuç suyunun iyi geldiğini söylemişlerdi
Melos90 Bebekdelisi yok öyle bişi demedi sadece renki ultrason açtı suyun az suyu az icmissn görüntü alamıyorum dedi nette su icmeyle alakası olmaz diyor amniyon sıvısını benim hoca da suyu çok iç diyor anlamadim
Melos90 melekzehra ay ciddi misin moral oldun bana teşekkür ederim peki ne kadar içtin günlük ayriyetten maden suyu falan içtin mi
Bebekdelisi Melos90 su ıcmekle alakalı ben 27 yasadım sona geldım 4 lt su armut tam karpuz öevsımı bol ye
melekzehra Melos90 günde 3litre kadar içtim suyum sınırın altında çıktıydı sonra gittim düzelmişti şuan 27 haftalık olduk 2 doktora gittim ikisinde düzelmiş dedi
Melos90 Ebruu121 havuç suyu doktorum da söyledi de nasıl sıkacam onu makinem yok yesem olmaz mı ne bilim 😁
Senorita Karpuz, salatalık, havuç suyu bunları sık tüketin bol su içmekte arttırıyor bu sıcaklarda 4-4.5 litre içmeye özen gösterin benimde başıma gelmişti bunları yapınca düzeldi
Ebruu121 Melos90 robottan çektirebilirsin içine bir çay bardağı da su ekleyip tekrar çektir öyle iç aynı şeyi bende düşünmüştüm 😅