Miniikmucizemm Tayin için van’a gidiyoruz 15 haftalık hamileyim doktor önerisinde bulunabilirmisiniz bir türlü doktor bulamadım, fiyatlarınıda yazarsanız çok sevinirim. Taşınmaktan daha çok doktor bulamıycam diye strese girdim ya 🥺
Minigindunyasi Miniikmucizemm allha yardım etsin burda içine sinen doktor bulmak hiç kolay degl fiyatlari aşırı yuksek degl büyük sehirlere göre Akdamar hastanesi 120 lokman hekim 140 150 olması lazm bide üniversitesi hastanesinde özel muayeneler var ben ona gidiyorm orası 300 bide dışarda özel yeri olan doktorlar var ordada fiyatlar değişiyor
Hurricane Miniikmucizemm ben de Van a gelin geldim bölgeye gidiyorum henüz özel hastaneye gitmedim bölgede Yasemin hanım var ilgili ve hoş bir bayan sevdim ben ama doğumu muhtemelen lokman hekim de yaparım Tuğba atasaral var önerilen fiyatlardan pek haberdar değilim
Miniikmucizemm Minigindunyasi Amin çok sağol Allah hepimizin yardımcısı olsun, hiç bilmediğin bir memleket yabancısın çok korkuyorum vallahi bilgiler için teşekkür ederim hangi doktora gidiyorsun
Minigindunyasi Miniikmucizemm çeşit çeşit doktora gittim riksli gebelik geçirdiğim için beni kabl etmeyen doğumumu yapamayacsgni söyleyen çok doktor oldu o yüzden bende üniversiteside onur karaaslan hocaya gidiyorum umarım güzel sonuç alırım onada yeni basladim
Miniikmucizemm Minigindunyasi İnşallah ya , Rabbim yolunu hayırlı etsin yolun sonu güzel olsun inşallah sağ salim al kucağına🤲
Miniikmucizemm Hurricane Bende hala karar veremedim 🥺 Önümüzdeki ay geleceğim Allah izin verirse inşallah gelmeden önce karar veririm