Aybukeshn Haftada cinsiyeti tam göstermedi bebişim. 15 dk baktı doktorum 2-3 kere kız bu galiba dedi ama net bişey demedi. Çok merak ediyorum. Bundan sonra erkek olma ihtimali var mı? Ona göre kız diye ilan edeceğim 😁
Annesininportakali53 Aybukeshn yok kuzum kimseye birsey ilan etme doktor kesin kız dememiş ki sonuçta göstermemiş kafatası duruşu feln o şekilde tahmin yürütmüştür belki ama sonuçta cinsel organı görmüyor o yüzden kimseye birsey söyleme net gostermeden
Minnoss_hatun_ Aybukeshn Benimde 16 haftalikti kıza benzetti 18 de erkek dedi bakalim detyaliya girince net ogrenicem ama erkek çok değişmiyor sen yinede detayliyi bekle canım 😊🙃
Pasalarimmmmm Erkekte kesin sonuç veriliyorda kiz da genelde şüpheci olunuyor 12 haftalık erkek dedi öylede kaldı
Aybukeshn Pasalarimmmmm ben de oğlumu 12 haftalıkken öğrenmiştim o yüzden şimdi gözükmüyor diye heralde kız dedim 🤭
Minnoss_hatun_ Aybukeshn Benimde bir oğlum vardı gönül isterdi tabi ikisinde tatmak ama şükürler olsun nasip edene gönlünüzce olur inşallah herşey 🥰🤗
Aybukeshn Minnoss_hatun_ hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar ☺️ Peki doktor kız derken eminmiydi yine de net öğrenmek istiyor insan
Aybukeshn Hilal19942020 erkekler daha çabuk belli oluyor sanırım benim de ilk hamileliğimde 12. haftada öğrenmiştim