eminemre99 Kızlar bugün doktor kefir iç dedi ama marka olarak sormadım acaba hangi marka içiyorsunuz ve sade mi alcagiz bana yardımcı olabilir misiniz
Merviiss eminemre99 altinkilic sutas içim hepsi güzel ben canım şekerli isterse meyveli içiyorum diğer türlü sade iceceksem tarçın atıyorum içine gayet güzel tavsiye ederim
star3star eminemre99 altınkılıç alabilirsin tadı güzel.sade olanını alıp taze mevsim meyveleriyle blendrdan geçirip tüketebilirsin.yaz meyveleri çeşit açısından çok
Tugbashn eminemre99 ben sadesini tuketiyorum canim gunde bir bardak kabizliga falan iyi geliyo marka onrmli degil sanki hangisinin tadi hosuna giderse onu tuket.
eminemre99 Minikanne123 bnde sade aslında sevmem ama canım bakacağım çok önce içmiştim hani hangi meyveli peki canım fark eder mi
eminemre99 Tugbashn Allah razı sun canım benim tesekur ederim altinkoloc bakayım canım sade alayım begirsem alırım
eminemre99 Merviiss tamam canım benim ben ilçede kalıyorum anca altinkiloc bulabilirsem bakyom hiç içine tarçın atmadım evde de yok içerim heralde bakayım begeirsem devam ederim olmaz ise meyveli bakayım
Gamzelit eminemre99 kefire en iyi marka altınkılıç markası A101 de olur hep. O olmazsa içim marka kullanıyoruz biz genelde meyveli içiyoruz.
eminemre99 Gamzelit tesekir ederim canım benim evet a 101 den aldım canım dün altinkiloc sadece büyük olandan aldım 20 lira