Dilarakr Kızlar tayinimiz Kıbrısa cıktı orda dogum yapmayı düşünüyorum orada dogum yapan var mı hangi hastanede dogum yaptınız
Tugcee26 Dilarakr Kıbrıs’tan yeni geldim tayin dolayısı ile rutin gittiğim doktorumu önerebilirim, dönmemiş olsaydım onda doğumumu gerçekleştirirdim, İsmi Cahit Cenksoy hem çok ilgili hem detaycı hemde aklınızda soru işareti bırakmıyoor.
Tugcee26 Ozge_ozge pahalılık var ama Askeri hastanede çoğu tahlili yapıyorlar ki devlette de kit varsa orada da yapılıyor. Sadece kit yok ise özel hastane ve ya laboratuvarlarda birkaç test yaptırılıyor. Ve ya baz testler Türkiye’e gönderiliyor..
betul2502 Ben şuan kıbrıstayım haftaya Türkiye ye dönüyorum buradı aşırı pahalı o yüzden tercih etmedim hem yanımda kimsem olmayacak tek başıma zorlanırım
Nesilhan Yıllarım Ydü’de geçti. Evet hastanesi pahalıdır ama hocaları ve hastane olanakları çok gelişmiştir. Maddi imkanınız varsa Trdeki hastanelere bakarak oradan çok daha memnun kalırsınız. Kadın Doğum uzmanlarının hepsi çok güleryüzlü hocalardır.
Dilarakr Nesilhan merak ettiğim bişey var aslında suda dogum var mı kıbrısta. Eşim kıbrısta dogum yapmamı istiyor yoksa uzun süre ayrı kalmamız gerekecek yoksa türkiyeyi tercih ederim tabikide
Dilarakr Tugcee26 teşekkür ederim gittiğimde bakacağım tayin dediniz eşiniz asker mi bizim de tayinimiz oraya cıktı lojman hakkında bilginiz var mı neyle karşılacagımı merak ediyorum
Nesilhan Dilarakr Suda doğum olup olmadığı hakkında bir bilgim yok malesef. Ydü hastanesini ararsanız detaylı bilgi verirler.
Dilarakr Tugcee26 lojman nerden cıkar bilmiyoruz nasıl olur ama Gürpınar da eşimin Birliği onu biliyoruz sadece
Tugcee26 Dilarakr genelde lojman çıkıyor ama bellide olmuyor biz iki sene dışarıda kalmıştık. Lojmanlar çok ahım şahım evler değil eski evler ama her koşulda şartları çok iyi. İnşallah çıkar lojmann çok rahat edersiniz.