Cansusahin05 Özel hastaneye gidiyorum muayene kontrole ama doktorum ısrarla seker yükleme testini yaptır diyo özelde de cok pahaliymis 550 lira bende devlet hastanesine randevu aldım devlette yaptırsam sonuçlarıma kendi doktorum baksa olur demi Bayanlar
hunilimom Cansusahin05 doktorun kabul ederse tabi ki bazı doktorlar dışardan tahlil kabul etmiyor daha önce kan testi felan kabul etti mi doktorun ben 2 gebeliğim de devlette yaptırdım hatta bu gebelikte ilaca ds para vermedim hastane verdi
Unlukacar Cansusahin05 olur Tabiki canım içeceği eczaneden alınca sağlık ocağında bile yaptırabilirsin
Cansusahin05 hunilimom evet daha önce tahlillerimi devlette yaptırmıştım hatta kendisi durumunuz yoksa devlette yaptır demisti
nfssultan1 😯 Niye öyle bir fiyat vermişler ben de özele gidiyorum mesela burada 45 TL gibi bir fiyat vermişlerdi şeker yüklemesine. Şehirden şehire de fark vardır da tabi ama dediğiniz gibi devlette yaptırıp sonuçları kendi doktorunuza gösterebilirsiniz
Unlukacar Cansusahin05 oluyor canım benim arkadaşım sağlık ocağında yaptırdı içeceği eczaneden aldı içeceği içmeden kan verdi sonra içeceği içtikten 1 saat sonra kan verdi sonra 1 saat daha bekleyip kan verdi
Cansusahin05 Kaç kez kan veriliyor ki ve her verdiğinde kaç tüp ben aç karnına tansiyonum düşüyor midem bulanıyor nasl yaptircam Bilmiyorum