Mucizem_00 Hamileyken kızlar canm genelde patats cekiyor neden acaba, mesela şuan kızartma yapıp ekmek arası ketvap salatalık tursusu patso gibi yapasım var :))
Eminecak Mucizem_00 bende 37 haftalik oldum hemen her gün patates yedim 😂 her türlüsunu istiyor canım 😂 püresini yapıp ekmek arasina koydum yedim geçen 😂
Mucizem_00 Eminecak banada erkek diyolar ya bakalm 20 sinde belli olacak 😅 öncelik kızcem olsundu ama hayrlısı saglıklı olsun öncelik o belki de hissettim gibi kız olacak, valla kız cıksa ne gülcem bzmklere hepsi bir olmş erkek diyolar tek kaldm 😅😅😅
Mucizem_00 Benjaminannesi canm uyumak istiyom da gündüz yatamıom ki sccak hem hemde aklma ay şunu yapvaltm ay bu kaldı diye aklm orda kalıyor onu yapmazsam batıyor kıcıma :D
Eminecak Mucizem_00 bende olmadan önce kız istiyordum ama hamile oldugumu ogrendigimde ruyamda erkek bebeğim olduğunu gordum cok guzel çok tatliydi ondan sonra erkek istedim ailede hiç kız yok benden de hep kiz istediler ama ben tutturdum erkek diye erkek oldu 😂
Mucizem_00 Vicibici direnme yee varya öle Bi tüzel oluyor ki can cekince yemek harika Bi duyguymuş daha tatlı geliyor 🤣🤣
Mucizem_00 Sineemiis patso yap askm patsooo cok güzel oluyr gömdümm, of yerim yerimm arasına hafif acı biber sosu da güzel olıyor ımm 🤣🤣