Busra_05 Kızlar 6+4 haftalık progesteron kullanıyorum hemde iğnesini vurunuyorum çok mide bulantim ve baş dönmem oluyor sizce ilacın yan etkisi mi hamileliğin yan etkisi mi böyle yaşayan oldu mu
Ece-55 Busra_05 progestanı ağızdan alınca bu tarz yan etkileri oluyor doktorum bana da verdi ama vajinadan kullan dedi vajinadan yan etkilerini hissetmezsin dedi
Arvenveannesi Busra_05 ben de 4+4 teyim. Sabah akşam ağızdan alıyorum. İlacı aldıktan 1 saat sonra başım inanılmaz dönüyor. Yürümede zorluk çekiyorum. 1 saat kadar sersemlik devam ediyor. Diyeceğim o ki ilacın etkisi 🙏
Busra_05 Arvenveannesi benim de öyle başım çok dönüyor o başımın dönmesiyle uyuya bile kalıyorum mahvetti beni ya siz keseyi görünce mi başladınız canım
Ece-55 Busra_05 doktorunuza söyleyin bence bu tarz etkilerini yaşıyorum diye vajinadan almayı önerebilir geçmiş olsun 🙏🏻
Arvenveannesi Busra_05 yok canım benim erken haftalarda kayıplarım oldu. İlk öprendiğimizde başladı bize. Dediğin gibi çok zorluyo ama ben şunu farkettim su içtiğimde yan etkileri geçiyor. İstersen öyle dene sende 🙏
Busra_05 Arvenveannesi benim de bir Kayıbım oldu ondan başladı doktor günde 2 lt su iç dedi içiyorum ama yine de geçmiyor