Fatma_s Herkese selam, 8. Haftadayım ve kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum. Sürekli başım ağrıyor, inanılmaz da koku hassasiyetim oluştu her şey kokuyor 🥲 bu süreç ne zaman geçer
sliya30 Fatma_s ben 13+2 hala kötüyüm canım bu kişiden kişiye değişiyor ikinci kontrolu bitince hemen gidicem annemlere kendime bakamaz oldum o derece yemek bile yapmıyorum 😪
Gulce12 Fatma_s daha yolun başındasın canım uzun bir süreç var 24 haftalığım şuanki çektiklerim o haftalardan daha beter 😂 Allah yardımcımız olsun evlatlarımıza sağlık versin 🙏❤️
nuhunannesi42 Fatma_s 4. Aydan sonra 😢 ayh ayh bı aralar bende öyleydim sürekli yatıyordum ne yersem çıkarıyordum yemek yapmazdım Allah yardımcın olsun insalalh
kuzucumoglum Fatma_s bende 8 deyim aynıyım sürekli halsizim kusuyorum birkaç gün önce çok iyiyken birden tekrar başladı 😑
teachervera Fatma_s Aynı bende 8+2 yim hiç halim yok temizlik yapmaya gücüm yok. Sürekli midem bulanıyor ama kusamıyorm. İlk hamileliğimde kusuyordm gücüm yerinde idi bunda yok
Deletedmom83940 Fatma_s 10+2 yim hala bazen halsizleşiyorum ama o haftalarda inanılmaz bi halsizliğim vardı
Vera09 4.aydan sonra biraz daha toprlanıyorsun canım. Benim baş dönmem vardı ve sürekli uyku hali o ikinci aydan sonra geçti mesela ama mide bulantısı dördüncü aydan sonra azaldı hala devam ediyo
kuzucumoglum 8 haftalık hamisler sizdede karnınızda sanki boşluk var gibimi hiç birşey yok gibi ama kusuyorum böyle uzandigim zaman falan hiç birsey hissetmiyorum