desertrain arkadaşlar bu ultrasondaki söylenen kilolar ne kadar doğru? yani sizlere ultrasonda söylenen kilolarla,doğumdan sonraki bebeğin ölçülen asıl kiloları arasında fark oldumu?? yanılma payı ne kadar
Msl22 desertrain Valla canim ben minyon bir insanim ultrasonda 1 hafta oncesi bakilmisyi 2820 demişlerdi doğumda 2736 civariydi yani yanlis olabiliyor benim bebegin zaten hep kucuktu bastaj beri o yuzden sasirmadim ama ultrason yanlis olcebiliyor pekte guvenmedim
1canibrahim desertrain Daha bugün doktorum dedi yanılma oluyor çok bir milim kaydırdığında kiloyu yanlış ölçüyor dedi
ipekveatlas canimbeybimmm Deletedmom_110 3400 dediler doğumdan 2 gün girdiğim ultrasonda 4 kilo doğdu
[silindi] haklisinesracim maşallah benimde öyle iri bir bebek zor oldu mu normal doğım benimkinin başıda büyük
haklisinesracim [silindi] iri bebekler genelde çatı müsait ise çok daha kolay doğuyor. Annem de 4.5 kilo doğurmuş abimi ve çok kolay çıktı diyor bazı kadınlar 3 kilo bebekte bile zorlanır yani tamamen çatınız ile ilgili.
haklisinesracim desertrain yengemin çocuğuna 4200 dediler 3.000 kilo doğdu özel hastanede. Başı büyük o yüzden normal doğuramazsın dediler 34 cm di baş çevresi yani küçüktü bile büyük olmasını geç 😁