Minikcennetim Kızlar yarın nasipse kalp atışına gideceğim sata göre 7+5 olucam duyulmaz diye endişeleniyorum sadece devlet hastanesinde kalp atışı duyan anneler yazabilir mi cihazlar eski vs diyorlar o yüzden soruyorum🥰
Minikcennetim sliya30 bende 7 buçuk haftalığım ama kesem en son ultrasonda bi hafta gerideydi yani 6 buçuk haftalık olabilirim yine duyar mıyım diye düşündüm
Annesininportakali53 Minikcennetim 6+4 te gösterdi dinletmedi pıt pıt atıyordu küçük diye zarar vermesin dedi 12. Haftada eşimle özele gittim ikili test için ilk o zaman duymak nasip oldu hemde birlikte gümbür gümbür dü şimdi 14+2 haftalik olduk çok şükür 🥲🧿🤲
Deletedmom_110 Minikcennetim 8. Haftada gitmiştim kalp atışını duymak için o kadar beklemiştim ve malesef dinletmedi bebeği keseyi gördük gerek yok dedi sinirden ağladım bu zamana kadar bekledim nolur iki sny dinlesem dedim arkasını döndü cehennem oldu gitti pislik doktor o son oldu daha gitmedim devlet hastanesine yani korkutmak istemiyorum ama kalp atışını bile dinletmiyolar burdaki hastanede
Minikcennetim Deletedmom_110 benim devlet hastanesindeki doktorum çok iyi inşallah bi sorun çıkarmaz ama her doktor bir değil başka bi doktora gitmiştim ultrasona girdim annemde bakmak istedi doktor annemi baksanız ne anlayacaksınız diye kovdu
Yesim619 Minikcennetim beş hafta lik gittim niye erken geldin dedi henüz bebek küçük kalp atışı yok dedi doktor