mirayveannesiii Sevgiplt peki annen yardım ediyor diye sen dilenci mi oluyorsun şimdi, bana öyle muamele yaptılar da, ben kimseden istedim demememe rağmen 😂
Sevgiplt mirayveannesiii ayy yok valla ben istemedim direk kendisi söyledi sağolsun kiracısınız zaten geçiminiz zor doğumda baya masraflı o yüzden size yardım edicem dedi 🙏🙏
EssoSavve mirayveannesiii eşim verdi ama bu devirde öyle zor ki rabbim olmayanlara yardım etsin inşallah 🤲🏻
misbebek mirayveannesiii ilk doğumumda sağolsun babam hesabıma atmıştı ama önceden haber vermez öyle şeyleri biz zaten hazırlamıştık sağolsun o da attı bu sefer nasıl olur bilmiyorum ama yapar babam bi güzellik Allah razı olsun kayınpederim yok olsa o da yapardı heralde diye düşünüyorum yani ayrıca ailelerin ödemesini saçma bulan bi kesim var sanırım bence saçma değil niye saçma olsun ki maddi durum varsa yardim etmek yada durumunuz iyi olsa bile hediye amaclı böyle bisi yapmak hoş bence inşallah bizim de ilerde iyi olur durumumuz da torunlarımıza çocuklarımıza destek oluruz 🤲
denizdalgasi1 mirayveannesiii biz verdik tabii ki aileler ne alaka doğumda 😂 zaten alışverişte yardım ediyorlar üstüne altın vs bir de doğum parası mı verdiricez hiç aklımızdan bile geçmemişti
mirayveannesiii denizdalgasi1 verdirin demedim ki canım, yapan yapıyormuş bende merak edip post açtım. Altınını takıp doğum ücretini yine veren aile bile var yani kötü bişey mi onu anlayamadım :)
Ulkum mirayveannesiii bizimkiler o şekilde yapıcaklar altın yerine hastane masrafı karşılyacalar bu dilencilikle alakası var ki
ilaydaC aslansmommm Ay çok güzelmiş, sağlıcakla gelsin inşallah bebişiniz güzel günlerde hayırlı bereketli ömrü olsun inşallah :)
ada58 mirayveannesiii işyerim tüm çalışanlarına özel sağlık sigortası yaptırıyor.Muayeneler tahliller ve doğum için bir şey ödemiyorum
alikayram Ben en basindan beri devlette dogum yapmayi dusunuyordum kayinvalidemde hep ozelde yapmami soyluyordu. Sonra saglik problemleri vs olunca ozelden sezeryan icin gun aldik ben veririm ucretini dedi ama biz kabul etmedik
BoNCuK043 mirayveannesiii eşimin kendinden büyük bekar abisi var doğum parasını abimiz verdi doğumda size lazım olacak dedi bebek doğsun kurbanını da ben kesicem dedi sağolsun ☺️