Dozem m060918 seninkinin nubu normalde düz kız nubuna benziyo ammaaa yüksekten düz nub aşağıdan değil yani genelde tam yeni gelişen erkek bebekler de de böyle olabiliyor bilemedim
m060918 Dozem kafalar karışık diyosun 😂😂😂 doktor tomurcuklanmaya başlamış diyince aklımıza ilk erkek geldi bizimde 🙈
verocka Leselis @Dozem bu arkadaşın bebeği kızmış onun 2.görselinde de aynı çıkıntı var. Çıkıntı kız bebeklerde de olabiliyor bazen. Bilemedim ben bana erkek dedi ama şuan 15.haftadayım haftaya netleşecek artık bakalım neymiş 😃
verocka Leselis bana da öyle geliyor bacak arasında bi çıkıntı da var gibi hafif ama direkt erkek olarak da düşünemedim 🙄 sizin ultrason görüntüsünde de var aynı çıkıntı
Mavisperi m060918 ya cinsiyetini öğrenince bana yazarmisiniz burdan 13. Haftamizda ki görüntülü ile birebir ayni hani evime girip çıkan birisi olsan benimkini mi cekmistin falan derim o derece aynı 18. Hafta da erkek dedi bize 100 de 80
can_su Bana doktorum 11. haftada kız gibi dedi 15. haftada kesin kız dedi değişmedi yani. Allah sağlıkla kucagimiza almamizi nasip etsin😊