nurrrr9897 Az önce ayağı kalkmamla akıntı zannettim ama adım attıkça damla damla gidiyor pijamam ıslandı o kadar düşünün ama regl olunca akar ya öyle sanki bu su gelmesi mi oluyor akıntı mi sizce
teletabi nurrrr9897 şeffaf renksiz ve kokusuz oluyor aynı su gibi. çamaşırınızı değiştirin tekrar gelirse su olma ihtimali var benimde o şekilde gelmişti. Yine olursa bi acile gidin bakılsın 🙏🏻
eslemsi nurrrr9897 suda olabilir akintida. Bazisinin akintisi sulu ve fazla miktar olur. Ama bu su da olabilir az az akiyo da olabilir
nurrrr9897 teletabi Evet öyle ve hala ayağı kalkınca devam ediyor sanırım su bu ya böyle akıntı imkansız
Ervaannesi nurrrr9897 yaa 3 gündür bende yaşıyorum sızıntı şeklinde geliyor çamaşırım hep ıslak olıyor değiştiriyorum gene ıslanmış ama farkında da olmuyorum su geldiğinin. Kaç haftalıksınız siz? Sancı felan var mı 😟
teletabi nurrrr9897 siz hastaneye gidin su gibi duruyor anlattığınıza göre bende de öyle olmuştu. Bi baksınlar en azından içiniz rahat etsin can taşıyorsunuz ne olur ne olmaz🙏🏻
nurrrr9897 Ervaannesi 38+3 bi haftadır ara ara sancım oluyor ama şimdi geldim hastaneye bakalım nolucak
Masalsmommm Benimde o şekilde oldu daha bu sabah ama akıntıdır diye düşündüm herkes su için gelince durmaz bayağı akar tuvaletinizi yapıyor gibi falan diyo kafam karıştı ama sancılarımda var 🙄 bilemedim gitsemmi acaba
nurrrr9897 Masalsmommm benimki hiç durmadı canım akıntı değil bildiğin suydu bende tereddütte kalmıştım
nurrrr9897 biokadin Teşekkür ederim canım evet normal doğum oldu benim çabalarımla çok istememle normal oldu yoksa baya bir kordon dolanmasıyla doğurdum