Kubra_miray_szr Htc3866 ya çok ayaktayım ondan olabilir 1 kızım var onu okula götürüp getiriyorum 2 defa birde karnimda olunca cok zorlanıyorum o yüz den kilom sabit😁🍓ama isterim az alayim bebek şişko doğsun gerçi ilk kizimdada doğuma gidene kadar kavun kadar arnim vardı ama bebeğin maşallah çok iyidi demek benim bebek kilo aliyor ben değil
Kuskoysunlaryoluna Ebrarabla_06 yaaaa cok korkutuyor bu durum beni psikolojik olarak cok yoruldum bulantılar bütün günümü etkiliyor. İnşallah geçsinler bir an önce rahatlayalım 🙏🏻
zehra-ss Zahii ya herkes az almış bende 16+2 4 kilo almışım öyle fazla fazla da yemiyorum aşırı da hareketli bi hayatım var ama almışım işte 🤗🙈
EzgiKly Hokku 21.haftada ikizlere hamileyim 7 kilo aldımm💪😅 hiç bulantı yaşamadım o yuzden ilk günden almaya başladım. 52 ile hamile kaldm şuan 59um
Pnar2912 EzgiKly bende 21+5 haftalık hamileyim 7 kilo aldım 52 ile başlayıp 59 oldum. İkiz değiliz ama :) Fazla bir kilo artışı oldu diye üzülüyorum
Ozgediz Eczacianni 21+6’dayız 9.5 artı görünüyor tartıda ama fiziksel olarak karnım ve göğüslerimin büyümesi dışında pek bi fark görünmüyor 🙈
yldz_tugce 13 haftada 2,5 kilo almışım 🥺 mide bulantım hiç olmadı, sürekli de acıktım derken biraz hızlı gidiyorum malesef 🙄