Aselimm23 haziran26 sanırım erkek anneleri kilo almıyor 😊ilk gebeliğimde +23 ile doğuma girdim şimdi 28ci haftadayım daha 1kilo almış değilim gr oynuyor
beyzagl44 haftadayım verdiğim 3 kiloyu aldım. kendimi kontrol altında tutmaya çalısıyorum ama bi biraksam gece gündüz yerim öyle bir iştah 😂😂 sürekli kendime fazla kilonun gereksiz olduğunu ve daha fazla yırtık getireceğini hatirlatiyorum ☹️
Elfidam Ftm_Kvn21 sanırım bende sizin gibi 18 e yakın alacağım. Zayıf gebe kalmıştım şimdi boyuma göre kilo fena değil , allahtan gçstermiyor. 1,71 66 kiloyum şu an için. 34. Hf
Kuskoysunlaryoluna Ebrarabla_06 yaaaa cok korkutuyor bu durum beni psikolojik olarak cok yoruldum bulantılar bütün günümü etkiliyor. İnşallah geçsinler bir an önce rahatlayalım 🙏🏻
Ebrarabla_06 Kuskoysunlaryoluna he valla artık bazen yemek yemeğe korkuyorum artık bulantıdan uyuyamıyorum psikolojik olarak da çok yoruluyorum
Ebrarabla_06 Berna0000 kız hep bulantım var ve ne yiyorsam hepsini anında geri çıkarıyorum onun için çok verdim elimde olmadan verdim