Cemileyavuz01 Hokku en son iki hfta önce yani 26. Hftada 1. Bcuk kilo almstim şuan 28 haftaligim DHA gtmedim dktra
canmyavrum Hokku bugün 28 haftalık oldum ve bugün sağlık ocağı gebelik takibi vardı 28 haftada 2 kg almışım 🙈
06nurrrr 2bebeannesiii 18 haftalık 1 kilo almışım hep 1 kilo 1 kilo veriyom 1 kilo aliyom nereye kadar gidecek bende merak ediyorum😂
Bade0022 yasemineymenarin bunu nasıl başardın banada anlatırmısın daha yeni hamileyim kilo en büyük korkum
Ozgediz Eczacianni 21+6’dayız 9.5 artı görünüyor tartıda ama fiziksel olarak karnım ve göğüslerimin büyümesi dışında pek bi fark görünmüyor 🙈
Melokrks Eczacianni Aynen demi valla ya ben 21+1 deyim 7 kilo almışım 😀 biz hızlı gidiyoruz anlaşılan 🤦♀️
Ysmkrkpln Eczacianni tum yorumlari okurken bende ayni seyi dusunuyordum😄 benim hic mide bulantim olmadi ilk gunden beri istahim cok iyi 19+1im 6 kilo aldim 🙈
haziran26 Hayretle okuyorum herkes nasıl bu kadar az almış ben 28. Haftadayım 15 kilo aldım şimdiden 😱😱😱😱
Ftm_Kvn21 haziran26 cidden bende hayretle okuyorum 60 ile hamile kaldım 37+5 şuan 78 kiloyum tabi allahtan hiç göstermiyorum yoksa kafayı yerdim😂
Esiii haziran26 valla ya 29. Haftamdayım 53le hamile kaldım şuan 64-65 arası 12 kilo neredeyse almayanlar napıyorsunuz ben nerde yanlış yaptım 🙈😅