Didemfide Kızlar kan verdim sonucu bekliyorum bu testin yanlışlık olasılığı çok düşük dimi yanlış çıkan varmı
ipekveatlas Didemfide %99 fetal dna çok çok çok düşükte olsa bi ihtimal belki. sadece amniyosentez %100 kesin sonuç verir
Umud-- Didemfide bir tane kadın yazmıştı bebeğin cinsiyeti başka geldi o kadar para verdik yanlış geldi felan diye olabilir sonuçta insan yapımı bir şey bana onu hiç demediler belki haftam büyük diye sıvı verdim ben amniyosentez ama bende down vs suphelenilmiyordu başka rahatsızlığı vardı ondan dememiş olabilirler
teachering06 %0.1 ihtimal yanlış çıkma olasılığı var. 12. Haftamda yaptırmıştım, sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Didemfide teachering06 çok teşekkürler 2li testim riskli çıktığı için dün yaptırdım eve gelip kan aldılar kanı kargolayacaklarını söylediler kan bozulmazmı o şekilde yolda dedim bozulmaz denildi sizinde o şekildemi oldu ? Test sonucunda yanlışlık olurmu diye içim içimi yiyor inanın
ozlem_d Çok çok düşük bir ihtimal vardır belki. Ben de kan verdiğim dönemde araştırmıştım. Sonucu yanlış çıkana rast gelmedim yabancı sitelere de bakmıştım sadece bir kişinin bebeğinin cinsiyetini bilememişlerdi.