elfkara Kızlar selam tecrübeli anneler neler yiyorsunuz nasil bekleniyorsunuz süt olması için bilgi verir misiniz
Deletedmom73711 elfkara Pizza, hamburger, kola, kokoreç, midye falan yemiyor muyduk doğurduktan sonra bir de süt için ayrı mı besleneceğiz😂😂 (İroni)
Feyza-nur elfkara ilk 4 ay cogu seyi yemedim gaz olmasın diye ama suan herseyı yiyiyorum sadece şunu söyliyim süt olsun diye bir sürü komposto yapıyorlar fazla fazla içme ben midemi bozmustum bebekte isal olmustu herseyı dozunda tüket
benimmdunyamm Deletedmom73711 dogursam da yesem artık yasak olan şeyleri diyorum 🤣🤣🤣8 haftadan beri diyetteyim yeter yaa
MerveeD benimmdunyamm Doğurunca da yenilmiyor maalesef o bebege gaz yapar bu gaz yapar bide yıyıp bebek sabaha kadar kızartıp sancı ceknce ben bıdaha bunu yermiyim diyorsun..
Deletedmom73711 benimmdunyamm Ben çoğu şeyi yiyorum ama ayıptır söylemesi şarküteri ürünleri, kokoreç, midye ağzıma sürmedim korkudan. Dayanmak zor🤤🫣😂
benimmdunyamm MerveeD en azından şekerli şeyler falan yerim.yaa 😞şeker için yapıyorum zor hersey yasak
benimmdunyamm Deletedmom73711 🤣🤣🤣onları yemesem de olur da patates yemeyi bile özledim şeker olunca malum herşey yasak
Deletedmom73711 benimmdunyamm Ya kıyamam şekerin mi var, olsun sağlık olsun doğumdan sonra hepsini bol bol yersin😍❤️