2prensesannesiiii ecem11 🥺🥺🥲🥲 🐣 inşallah salak gibi gittim test yaptım ya of cumartesi günü kan veririm artık
ecem11 2prensesannesiiii bence öyle düşünme öyle istemişsin yapmışsın inşallah 3 gün sonra pozitif göreceksin burda paylaşcaksın çok amin 🙏 🙏🙏🥰🥰🤗🤗
ecem11 2prensesannesiiii inşallah sen de pozitifi görürsün Rabbim bize bu ay inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin. Burda cinsiyetlerimizi isimlerini konuşcağımız postlarda buluşmayı nasip etsin 🌸😍🤗
Fidan_14 2prensesannesiiii yumurtlama dönemindesiniz buyuk ihtimal adetden 10gun önce gebelik anlaşılmaz
ecem11 cemreee__ benimki de çok yeni ama inşallah Rabbim kucaklarımızı doldursun pozitifler görelim hep birlikte🤗🙏🌸
2prensesannesiiii sirine0429 🥲 çok sabırsızım ama önceki gebeliğim 6 gün kala erkenci testte çıktı siz alın varsa çıkar 🥰 artık test yapmicam kan vereceğim cumartesi günü
sirine0429 2prensesannesiiii evde testim var ama dayanıyorum yapmıycam totem yaptım belki bu sefer tutar böyle deniyim dedim bu ay😋😊 akıntım çok arttı bugün birde az önce psikolojiktir bence ama gögüslerimde ağrı değil ama sızı oldu 2-3 dk geçti
HanifeAhmet 2prensesannesiiii aynıyız ama ben hamileliğimi de bu sayede öğrendim o yüzden enfeksiyona minnettarım 🤣🤣
Berika8 Yumurtalamadan 1 haftada sonra 2 gün ara ara devam eden kremsi beyaz akıntım oldu hamile olma durumu var mı ?