Gamzecem Bugün doktorum benden hsg çektirmemi istedi 2 yer söyledi şişli echomar digeride fulya açık emar buralarda cektirenler oldu mu acaba ?
twinboymama Gamzecem buraları bilmiyorum ben üstte kalsın. ama doktorunuz kendi çekmiyor mu hastanede? genelde doktorlar kendi çektikleri hsg yi istiyorlar ama
Deletedmom_85 Gamzecem echomarın adını çok duydum. Baya iyi deniyor bende çektirecektm oraya gidecektim sonra bi kaç ay daha erteledim. Ama echomarı öneren çok
Nurklcc Gamzecem canım merhaba ben çektirdik 10 gün oldu Ataköy görüntülemede sadece adet agrısı gibi oldu hiç canım acıtmıyorlar öneririm gerçekten memnun kaldım
Acemianneee08 Gamzecem fulya açık emar da çektirdim canım çok memnun kaldım ben anestezi istemedim ama bi arkadaşım da anesteziyle orda çektirdi oda çok memnun kaldı ben gittiğim de 750 liraydı. Hijyenik bi yer randevu saatlerine sadık tavsiye ederim aynı gün CD yi raporu alıyosnz . Tek gitmeyin yanınızda biri olsun
Gamzecem Bahçeşehirde oturuyorum Mecidiyeköy Şişli tarafında uzak olduğu için yakın bu çevreleri araştırıyorum istinye Liv hastanesinde cekilmiyormus o yüzden buraya yonlendirdi
mrvsrcn Bende çekileceğim insallah bugun gün aldım haftaya carsamba ama ben konyadayim tip fakültesinde çekilecek
sirine0429 Bende yaz tatilinde iznimizde izmit tarafında yada İstanbul da çekineceğim hiç bilmiyorum ama ordaki hastaneleri falan , eşimin abisi orda oturuyo onların yanına gidiceğiz de. Eğer bilgisi olan varsa banada önerirseniz çok sevinirim 🙏🏻
asli2508 sirine0429 merhaba hekimoğlu fındıkzade şubesini önerebilirim 3 dakikalık bir işlem 15 saniyelik bi agrı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil. Son sistem makine kullandıkları için anestezisiz çekiyorlar. Çektirdikten sonra gün boyu gezdim agrımda olmadı. Hem diğer yerlere göre daha uygundu kasımda 550 tlye çektirmiştim Düzceden gelip. Bulundugum sehirde 3000 lira civarıydı.
Mehtapkz sirine0429 merhaba canim persembe gunu medar hastanesinde cekilecegim bende izmitte 1800 tl fiyati
Nurklcc Gamzecem 1200 TL bende korkuyordum doktorum orayı çok övdü gerçekten övcek kadar var bence gidin hem temiz hem Güzel bir yer internetten de bakabilirsiniz
Gamzecem Nurklcc şimdi baktım fiyat istedim elif hanim varmış aricakmis bilgi icin çok teşekkür ederim 🙏 🌺 peki nasıl olması gerekiyor sabah aç karnına mi çekiliyor ve reglim 2 gün önce bitti
Gamzecem Nurklcc şimdi bende görüştüm istinye Liv hastanesinden gittiğim için anlaşmaları varmış 1200₺ den 900₺ düştüler yarın saat 10 da gidicem ama korkuyorum 🙈🙈🙈🙈 aç tok farketmez dediler
mrvsrcn Gamzecem canim bana tok karina dediler ve regli gününden itibaren en geç 10. Güne kadar olması gerekiyormuş
sirine0429 asli2508 teşekkür ederim cevabın için , bi bakayım bi ihtimal değişiklik olabilir tatil konusunda az önce konuştuk eşimlede eğer oraya gidersek önerinizi dikkate alacağım. Siz niye çekindiniz acaba bişey çıkmadı inşallah 🙏🏻
sirine0429 Mehtapkz teşekkür ederim, çekindikten sonrada yazar mısın bana nasıl geçti nasıldı diye 🙏🏻 İnşallah hiç sorunsuz bir şey çıkmadan geçer canım 🙏🏻