Minikkk27 Esmakkkk Zofer 4 mg kullandım doktorunuza danışın mutlaka yetersiz olduğu durumlarda ise serum taktırdım
nurnur13 Esmakkkk zofer isteyin doktorunuzdan onay verirse, biraz pahalı sigorta karşılamıyor ama rahat edersiniz. Ben 4 ay serumla alıyordum anca kesiyordu, tek ilacın zaman inşallah çabucak geçer
Busbusu Esmakkkk zencefil bal dene canım bana iyi geldi biraz bide limonu sıkıp içine şeker atıp için diyolr hemen geciyomud
Zeyneponur Benim icin tek çözüm prilam dr oda yani ilk 4 ay belli surelerde etkisini kaybediyordu ama gece yatmadan 2 tane almak iyi geliyir en azindan kahvaltini rahat bir sekilde yaparsın allah kolaylık versin mide bulantisi cok kötü birsey
Zeyneponur Esmakkkk ilk dönemler aşırı oldugu icin bulanti cok aşırı fayda etmiyor ama dedigim gibi en azindan gece 2 tane ocersen yatmadan sabah kahvaltiyi rahat yaparsin ogleye kadar goturur seni
Coocooelif 10 haftalık gebeyim 6. Haftadan sonra prilam kurtarıcım oldu. İçmediğim gün öğüre öğüre kusuyorum. Doktorunuza sorup isteyin.
Busbusu Ebbruc bnde çok kötüyüm 7 haftalık hamileyim 5 haftada başladı prilam içiyorum gece yatmadan önce ama gün icind yin mide bulaniyo ama kusturmuyo azda olsa yemek yiyorum
Ebbruc Busbusu akşam yatmadan 2 tane içince etkiliyo oluyo, eczacı eğer bulantı olursa öğlende bi tane al dedi