Busakkk Kızlar hala hiç açıklığım yokmuş açıklık olması için ne yapmam gerekiyor neler yaptınız yapıyorsunuz yardımcı olun ya 🥲
geceist Busakkk hiç bişey yapmadım 3 cm açıklık oldu kız kaç gündür yapmadığım şey kalmadı 3 cm den ileri gitmedi çok takılmamak lazım sjkxjxkxnx
Aylin_16 Busakkk sorma bacım ben 40+3 oldum hem de üçüncü gebelik sen bana ben sana dua edelim lütfen 🥺 bian evvel gelsinler artık beklemek çok zor
hunilimom Busakkk ilk gebelikte,41 e kadar benim de yoktu bir gece doğumum başladı 2 cm olmuş hiç bişe yapmadım sadece iki gün önce ilişki yaşamıştık
esgun Busakkk biz ilişkimize hiç ara vermedik eşimle. Bir de zeytinyağını pamuğa sürüp koydum ben hep yatarken. Onun haricinde de anal fissür rahtsızlığım vardı günde 3-4 kere ılık suya oturdum bilmiyorum tetikledi mi ama 37+6 da muayene oldum 2 cm açıklık var. Öyle sürekli yürüyüş ya da hareket yapmadım ama iki günde bir 3-4 bin adım attım evde de her işimi kendim yapıyorum
Nuur38 İlk hamileliği benimde fakat merdiven in çık yürü ise yarar dediler banada birde hurma doğumu kolaylastirirmis
Busakkk Aylin_16 ayyy bence de hemen dua ediyorum 🤲🏻 zor ya sıcaklar da geldi vakti de dolunca sabırsızlaşıyoruz işte
Aylin_16 Busakkk evet korunmasız ilişki de terikliyormuş emzirmek falan ben emziren bi anneyim ama bi işe yaramadı tık yok nolur kendi sancımla doğurayım gerçekten suni sancı iatemiyorum sezeryanda 😭
Aylin_16 hunilimom canım ben de bekliyorum 3 gün sonra 41 doluyo hiç bi belirtim yok sizin nasıldı aşağı baskı fala bile yok bebek çok yukarda senin de böyle miydi birden mi sancıların girdi
Busakkk Aylin_16 bana da sordu bugün sezeryan ister misin diye hayır dedim ama ne zamana kadar bilmiyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
hunilimom Aylin_16 benim kızım kanalda bile değildi canım yukardaydi hep suni sancı aldım öyle.imdi kanala gece suyum geldi öyle başladı açıklık sancı canım
hunilimom Busakkk ben son ayda hiç korunmadim spermler rahmi yumusatiyomus bizim düzenli ilişkimiz oldu hiç ara vermedik o yüzden oldu belki de
Aylin_16 Busakkk daha vaktin var canım ben devlete gidiyorum 41 e kadar bekleteyebiliyorsun özelde sana kalmış zaten ama vaktin var bol bol ilişki sıcak duş merdiven skuat yürüyüş hurma ne varsa yap bi de ahududuyaprağı çayı diyorlarddı galiba burda okumuştum
Whitewomen Busakkk Çok yürüdüm eğilerek hep sildim evimi dördüncü katta oturuyorum sürekli inip çıkiyordum ve devamli plates topunda vakit geciriyordum. Ahududu yaprağı çayı içmemi söylemişti doktorum 38+1 de doğum yaptım hastaneye gttigimde 4 cm açıklık vardı.
Htcerdogn Busakkk benimde 3 hafta çnce 2 cmdi. Nerdeyse hergün ilişki, ılık duş, squat, yürüyüş, çömelerek oturma, hurma. Hepsini denedim :) 2,5 cm olmuş🤣😅😅