verocka Bazı doktorlar 15 den önce söylenmemesi gerektiğini söylüyor yanlış görme vs açısından. Siz öğrendiğinizde doğru çıktı mı devlet miydi özel miydi yüzdelik verdiler mi söylerken ?
Teslimeesma verocka 12 haftamda kıza benziyor dendi ve devlet Hastanesiydi şuan 19 haftaligiz ve kız 😂
GazeRock Doğru çıkabilir de çıkmayabilir de sonuçta üreme hücreleri halen gelişiyor ve ultrasonda net görünmeyebiliyor. Ben o yüzde 16. haftamdan önce söyletmedim.Kesin olmayabilir dedi doktorum ben de söylemeyin o halde dedim netleşince öğrendim.
Beyzanur_ozdemir Üniversite hastanesine gidiyorum 12 haftamda net bir şekilde kız dedi cinsiyetine bende şüphe duydum inanamadım ama doğruymuş değişmedi ☺️
Merve201119 verocka benim doktorum oğlumu 11.cinhaftada erkek demişti ve değişmedi şimdi kızıma hamileyim 12.ci haftada kız dedi ve şuan 14 olduk dün gitmiştim sonuçlarımız göstermeye tekrar baktı ve yanılmam kesin kız dedi
Deletedmom7373700 verocka beeen 😂😂 12. Haftada %70 dedi devlet hastanesi. Bugünde özeldeki doktorum kız dedi 15. Haftada