Elvanguzel Sena646 masallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😌 kaç kilo dogurdunuz kuvezde yattı mı bebeğiniz
haticerabia45 Elvanguzel butonumuz geldi demiş bebiş geldi dememiş ama 😂😂bende anlamadım.biri bizi aydınlatabilir mi.
haticerabia45 Sena646 tamam ben doğru anlamışım işte yani bebiş doğmamış uygulamada öyle yazıyormuş 😂
Sena646 Elvanguzel sağol kuzuk amin inşallah haftan ilerlediğinde altta bebiş doğdu butonu var onun geldiğini söylemiştim ama yanlış anlaşıldı 😂😂🤷
Elvanguzel Sena646 eskiden yoktu herhalde 2 yıl önce doğum yaptım en son veya her zaman erken doğum yapıyorum buton gelmeden bebislerim mi gelmiş acaba 😁😅
haticerabia45 Sena646 doğuma şu kadar gün kaldı yazıyor orada mi çıkacak o yazı çok merak ettim nerden baktiniz
Sena646 haticerabia45 bebiş çok hareketli miii benim oğluş dün gece o kadar hareketliydi ki sanki savaştan çıkmış gibi uyandım 😂😂😂😂
haticerabia45 Sena646 dün gecede bir gariplik var sanırım bizde öyleydik eşim bile dışarıdan fark etti öyle böle deil sığamadı çocuğum içime 😂😂sabahta pert halde kalktım
Sena646 Elvanguzel hahahahah 😂😂😂 olabilir canım belki de fark etmemiş olabilirsin en alt kısımda ya 🤷😂😂