Maviikelebek Selam canlar. Hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı ve hangi belirtiler oldu sizde?😍💙
cigdem4154 Maviikelebek Adetime 1 hafta vardı kasık ağrısıyla test yaparak öğrendim hastaneye gittiğimde 5 haftalıktı şimdi 34 haftalık olduk kızımla 😊
Deletedmom_85 Maviikelebek sende Benim gibisin herhalde kızz. Belirti yoksa hamilelikde yok teyit etmeye mi çalışıyorsun 😬 yoksa tam tersi mi? Belirti vsr da kendinle başkalarını mı kıyaslama yapacaksın,🙃
Mervesya Maviikelebek adetim 3 4 gun gecti ondan sonra basladi adet gunu cok oksurdum batma oldu kasigima bi acabami dedm test yaptm oncesine kdr hic bir belirti yoktu
Maviikelebek Göğüslerimde ağrı var o kadar🤷🏻♀️. Ama şimdi bilinmezmiş belirtiler😂. Sonuncu reglim 20 mayda oldu🙄
Maviikelebek Tam bilmiyorum ama 30 mayıs qaliba. Her defa düşünmicem diyorum ama olmuyo, test alıyorum hamile olmadığımı gördüyümde üzülüyorum(((. Kısmet🥰
Deletedmom_85 Maviikelebek Bu arada benimde son adet 24. Gelecek adet tercihlerimis de yakın haliyle. Kaç zamandır istiyorsun?
Maviikelebek Ekimde evlendim ama çoçuk istemiyoduk sonra olsun dedim, martdan istiyorum. Reglm Hazıranın 13 ü olucak.
Deletedmom_85 Maviikelebek 16-17 benimde hayırlısı olsun napalım bekleyeceğiz Elden Bir şey gelmiyor 😥
Maviikelebek Hiç belirti falan yok mu? Ama olmaması gerekiyo. İnşeAllah olur ama çok kafaya takmamak gerek ya. Kaç yaşındasın?
tanebebek Bir hafta kala kasık ağrım oldu adet olacağım .zaman bi hafta önceden göğüs hassasiyeti başlardı ama göğsümde hassasiyet yoktu kasık ağrım vardı sadece enfeksiyon sandım ama gebelikmiş
aylin1629 tanebebek hayırlı olsun canım bat tarihlerimiz aynıydı 10 11 haziranı bekliyorum bende ama adet olacakmış gibi karın ağrılarım var seninde öyle oldu mu
Zuhrezuhre SemaArin benimde şuan çok fazla gazım var ayıptır söylemesi 😂 böyle de belirti oluyormuymus çok çay seven biri değilim bir kaç gündür günde iki üç bardak kadar falan Cay içiyorum ondandir diye düşünmüştüm beni de bi heyecanlandırdınız şimdi bak 😂
tanebebek aylin1629 dün adet olmuşum gibi ağrı oldu canım aynen bi kaç gün öncede baya kasık ağrım oluyordu