Antepli-27 Kızlar sabrım kalmadı walla küçücük bir sancida tamam geldi diyorum ama yok gelmiyor bu kız duydumki post açan doguruyormus bende açım dedim 🤨 oğlumda tam 40ta gece yarısı suyum geldi ama kızımın gelesi yokk 😷
Sedefoznur Antepli-27 hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizde de son 9 hiçbişey hissetmiyorum😕
Antepli-27 Gamze_yassar bide bana dediler kız beklemez 10 gün önce gelir falan kendimi öyle hazırlamıştım 😁
bernaaozkara Nuur38 benimde öyle günlerdir yalancı kasılmalar iyice psikolojimi bozdu nişan geldi gerisi yok bugün kontrol var bakalım neler olacak
Duygu_12 bernaaozkara ya nisandan kastınız ne acaba sabah su gibi kanamam oldu sonra bidaha olmadı onu acaba
Antepli-27 brcnkrt55 benimde dünden beri belim ve karnım agiriyor ama düzensiz ve ağrı beni rahatsız etmiyor
sevgismoom Antepli-27 benimde son 3 saattir falan adet sancisi var kasilmali duramiycagim kadar degil doktora gittiniz mi ne yapmam lazim bilmiyorum
Antepli-27 sevgismoom yok benim randevum daha ayın 15 si doktor 41 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi ama ağrım biraz artsa hemen giderim ağrım artmıyor hep ayni
bernaaozkara Duygu_12 sümük gibi bir akıntı önce Sarı geldi sonra kahverengi sonra kesildi zaten kanamalı olduysa bir doktora git