Hayal22 Suan bekliyorum sonucumu gostwrmek için nedense çok korkuyorum 36 yaşında bir anne adayiyiyim bu ilk gebeliğim allahin izniyle bundan önce bir düşük yaptim o yüzden herseyden cok korkup cok tedirginlik yasiyorum
Azra41 Hayal22 benimde 32 bende belli bir yaştan sonra riskli çıkabiliyor diye duymuştum doktoruma sordugumda 35 yaş üstü demişti 🤷 benim temiz çıktı darısı başına insalllah kuzum 🤲
ozgekilic7 Hayal22 ben 27 yaşındayım kombine riskim 368/1 çıktı. Dün fetal dna için kan verdik bekliyoruz🙏🏻 Öncesinde bir gebelik geçirdim kalbi durmuştu 8 haftalıkken, insan herşeyden korkuyor artık sanki bunada bişey olucakmış gibi geliyor hiç doğuramicakmışım gibi geliyor😢
teachering06 Ben 28 yaşındayom, yaştan ötürü 1:700 küsür risk çıkmıştı, kombine riskimde 1:856 çıkınca nipt testi önerdi doktor, yaptırdık bir sıkıntı çıkmadı. Yaş arttıkça riskler artıyor, yüksek çıkarsa korkmayın.
Semrakbulut teachering06 Daha sonrasında detaylı ultrasonda bir şey çıktı mı peki? Bende aynı durumları yaşadım bizde fetal dna yaptırdık çok şükür bir şey çıkmadı ama bu hafta detaylıya gireceğim biraz stres olmaya başladım
Hayal22 ozgekilic7 Ay oyle düşünme o korku bendede var Allah neyi nasip ederse onu yaşayacağız kalbini ferah tut