Linammm01 Merhaba arkadaşlar benim bat 2 hazirandı daha adet olmadım bugün gecikmenin 6. Günü dün kanda beta baktırdım <0.2 çıktı yani negatif çıktı dün çok açık renkte bir kahverengi akıntımda oldu acaba pozitife dönme ihtimali varmıdır acaba
Tgcbyrm Linammm01 gecikmenizde baya olmuş belirtiniz var ise idrar yolu enfeksiyonu da olabilir betada mutlaka çıkardı gebelik olsa 😕
yasemin9222 Linammm01 bende reglim den 2 gün önce kan verdim 0.229 çıktı dün günümdü ama olmadım bugün de olmazsam kan vermeyi düşünüyorum tekrardan.
Cnsy00 Linammm01 bende battan 3 gün önce verdim negatifti sonra regl günümden 3 gün geçti olamadım evde test yaptım pozitifi gördüm şimdi kan vereceğim
Linammm01 Tgcbyrm evet ama ilk defa bu kadar gecikmem olduğu için acaba geç döllenme olabilirmi diye düşünüyorum
Linammm01 [bilinmeyen] evet ama ilk defa bu kadar gecikmem olduğu için acaba geç döllenme olabilirmi diye düşünüyorum
gzdeal Ben daha önce kanda negatif çıkmıştı daha sonra 1 hafta veya 10 gün sonra evde test yapınca silik çizgi ile öğrenmiştim ama adet günüme daha vardı gerçi ben 40-45 günde bir adet olurdum