Vildan53 İkili testi yaptırıp doktoru tam olarak sonuç iyi demeyenler var mı ? Bana öyle söyledi detaylıyı kesin görmem gerek dedi hata olabiliyor mu
saglikciaanne Vildan53 ben dün kan tahlili verdim ultrasonda normal dedi ama o kadar az sürede baktıki ne ara baktı gördü anlamadım hatta nazal.kemigi söylemedi ebe sonradan sordu nazal dedi oda var dedi sadece o kadar haftaya özele gideceğim icim rahat etmedi nedense
Gamzee66 Vildan53 tabikii burada çok fazla denk geldim. Risk yüksek deyip de sonradan hiçbir sıkıntı çıkmayanları. Zaten bu testler %100 sonuç vermiyor sıkma o yüzden canını. 🙏
Vildan53 saglikciaanne özeller pahalı baya bence hiç boşuna gitme detaylıda özele git orda herşey çıkıyo zaten ben öyle yapıcam
saglikciaanne Vildan53 özelde de kontrolüm var zaten kan sonucumu özele götürmeyi düşünüyorum.kendiside ense ve burun kemiğe bakar sanırım
ozgekilic7 Vildan53 hayır o karından sıvı alma işlemi amniyosentez, riski olan bir işlem onu yaptırmak istemedim. Fetal dna da kan veriyorsun eve gelip senden kan alıyorlar kanını amerikaya gönderiyorlar