Merve234 Bugün 37. Haftamdayim artık doğum başlasin diye egzersizlere başlamali mıyım 1 cm açıklığım var. 33. Haftamdan beri dikkat ediyorum çok hareket etmemeye. Ama artık haftamızı doldurduk gibime geliyo biraz daha beklemeli mıyım sizce ?
Portakalkabugu1453 Merve234 merhabalar..dogumu kolaylastırmak için kesisiz dikişsiz olmasını isterseniz mutlaka perine masajına baslayım squat yapın ve hurma yiyin ilişkiye girin. 3 gün bu saydıklarımı yaptım dün normal dogum yaptım ne dikiş ne kesi var nazar boncugu olsun diye doktorum bi tane attı sadece
Merve234 Portakalkabugu1453 kaç kilo doğum yaptınız kızımın kilosu fazla olunca normal doğumdan korkuyorum açıkçası doktor sana bırakıyorum fiziksel olarak normal doğuma musaotsin dedi
Zeyderee Portakalkabugu1453 kaçıncı haftada başladınız. Ve üç gün üst üste hem perine hem cinsel ilişki mi oldu. Yani dayanabildiniz mi
Portakalkabugu1453 [silindi] kantaron yagını 2 parmagıma sürüp vajinadan içeri 3-4 cm yerlestirip saat yönünde 12 den 9 a dogru daire çiziyorum
Portakalkabugu1453 Zeyderee 38. Haftamda aniden suyum azalonca doktorum 3 gün sonrasına dogum tarihi verdi bendd o gün basladım 3gün boyunca sürekli yer sildim squat yaptım sık sık duş aldım yiyebildiğim kadar hurma yedim perine masajı yaptım ve cinsel ilişki 3 gün boyunca oldu evet ayrıca meryem ana otu koydurdum suya ve kudüs hurmasına yasin okutup o hurmaları yedim
Mirayasar27_100 Portakalkabugu1453 bend eilk oğlumda bunu perine ilşki cok yaptım hastaneye gidip 3saat sonra doğum oldu
Portakalkabugu1453 Mirayasar27_100 yani neden bilmiyorum hangisi etkiledi bilmiyırum ama ne kesi ne dikiş var
Mirayasar27_100 Portakalkabugu1453 ben hep normal doğum targtaryfım hep ona odaklandım hep yürüyüş duş ilişki
Portakalkabugu1453 Aylin_16 inşallah şafi ismiyle rabbim size daha kolay dogumlar yasamayı nasip etsin ibşallah🤲🏻🥰