24.haftada sancı ile doktora gitmiştim rahim ağzımın kısaldığını bebeğin başının aşağıda olduğunu öğrenmiştik.24.haftadan itibaren yatmaya başladım ama aynı zamanda çok yormadan günlük işlerimi hallediyordum çünkü serklaj kadar riskli gelmiyordu bana.Onun dışında eşimle birlikte olmayı kestik,yürüyüş yapmayı bıraktım,bol su içip dinlememe baktım.Şu an 35.haftadayım çok şükür 🙏🏻🙏🏻Bebeğimin sağlıkla gelmesini bekliyoruz artık.Evet psikolojik olarak insanı yıpratan bir süreç ya doğarsa bu minicik beden hayata nasıl tutunacak diye korkuyorsun.Ben ilk öğrendiğim hafta kendimi tamamen kaybetmiştim interntte yazılanları çok okuyup kafayı bozmuştum.Ama sonra bu yaptığım şeyin beynimi ve bebeğimi buna hazırladığını farketmekti o yüzden stresi geride bıraktım.Her gün bebeğimle konuşarak ona biraz daha dayan biraz daha dayan diyerek içerde durması gerektiğini söyledim :) Çok şükür bebeğim sözümü dinledi ve 35.haftayıda gördü❤️🙏🏻Stresten uzak durun her şeyin en büyük düşmanı stres :/ Allah bebeğinize zamanında doğmayı nasip etsin inşallah ❤️Canınızı sıkmayın çok dikkat edin❤️