Aykrc 15+1 im ellerimde sulu kabarma ve kaşıntı var artık duramıyorum ağrısından cildiyede randevu bulamıyorum hamile kaldıktan sonra böyle oldu tenim hassaslaştı sanırım böyle bi durum yaşayan var mı ne yaptınız geçmesi için lütfen yardım 🙏
Kubgkm Aykrc parmak uçlarımda küçük kabarcıklar var ama kaşınmıyor sadece uzun süreli telefon tutunca acıyor bir kaç gündür böyle
esn46kyy Aykrc benimde karnımda başladı canım gittikçe yayılıyor bacaklarımda da yer yer var😩 Perşembe günü gidcem bende İhmal etme çünkü gün geçtikçe ilerliyor Kaşıntısından gece uyuyamaz oldum 2 gün daha sabrermeye çalışcm Randevu yoksa erkenden gidip sıra sl aksatma 🥺
nmtock41 Aykrc egzama sanırım stresden deterjanlardan vs çıkmış olabilir zeytinyağı sürün biraz doktora gidene kadar en azından rahatlatır ..
Aykrc @“Melekebbr” Melekebbr yok döküntü değil de hani sivilce küçükken kabarır ya onun gibi içi hafif sulu gibi fln değişik bepanthol kaşıntı egzama kullandım fayda etmedi ya ben osmanşyedeuim burda cildiye sadece devlette var onda da randevu bulamadım ama yarın yine de gitçem ama dayanamıyorum nerdeyse oturup ağlicam
Aykrc Kubgkm aman olmasın çok kötü ya deterjan ve sabundan oluyordur diye onları da değiştirdim bitkisel aldım ama hala artıyor gün geçtikçe
Melekebbr Aykrc aynen bencede cildiyeye gidemiyorsan bile en azından bir kan ver enfeksiyon değerlerine bakılır alerji açısından değerlendirilir uzman bir göz her zaman daha iyi Strese sokma kendini birşey çıkmayacak inşallah
Aykrc Melekebbr korktum ya çünki çok şükür hamileliğim rahat geçiyo bulantım ağrım vs yok ama bi anda bu durum belirdi ve niye böyle oldu diye korktum canım da acıyo sabah giderim inşallah bi çözüm bulunur 🙏 tşk ederim 🥰
Aykrc Kubgkm inşallah ama hamilelikten önce hiç böyle bişe olmuyordu. Mesela ben mutfakta hep elimi bile fairy ile yıkardım gene de bişe olmazdı ama şimdi olunca ve aldığım önlemlere rağmen artınca ve canım acıyınca ne yapacağımı şaşırdım bi an
Kubgkm Aykrc hmm o zaman seninki başks bişeyden olabilir canım ihmal etme bir git bakalım cildiyeye ne diyecek kendi doktorunada danış