aleyna66 Kızlar İst/Güngören İlgi Hastanesinde kontrollerini gerçekleştiren veyahutta doğumunu yapanlar var Mı?
bbuseersoy1 aleyna66 Ben evime yakın diye ilk öğrendiğimde oraya gittim kontrole çok bi ilgi göremedim açıkçası hiç iç açıcı konuşmuyorlar da tavsiye etmem
minik_civciv5 Bende bu hastaneye gidiyorum, daha öncesinde meltem hastanesine gittim ama oradaki doktordansa ilgi has. deki doktoru tercih ettim, şimdilik bi şikayetim yok
aleyna66 minik_civciv5 Benim eltim Meltem de doğum yaptı Hastanenin içi hijyen olarak hiç hoşuma gitmedi. İlgi de hangi doktora gidiyorsunz
Bebeklerim34 Ben iki kızımı orda doğum yaptım ama doktorum dışarıdan özel gelmisti ondan mı bilmem ama gayet iyiydiler
minik_civciv5 aleyna66 nur hanım doktorum, ilgiye evim yakın diye gitmiştim, hamile miyim değil miyim öğrenmek için , tesadüfen de nur hanıma gitmiştim ama sevdim, samimi geldi, yaklaşık üç aydır gidiyorum
aleyna66 minik_civciv5 Bende Nur Hocaya gidiyorum memnunum çok şükür doktorumuz iyi. Ben ilk gittiğimde Nur hocanın Hastaları azdı çok beklememek için ilk muayenemi onda oldum. İyiki ona olmuşum. Doğumumu da birlikte gerçekleştirecez inşallah 🙏
Bebeklerim34 Benim dokuz sene oldu fena değildi odaları büyüktü ama nevresim kendim getirdim zaten nur hanımın methinide çok duydum
aleyna66 gulnihal__ Evet fiyat olarak sigortalı 190 muayene ücreti Nts ücretide 70₺ veriyorum. Doğumum yaklaştı zaten en başından beri Nur hanıma gidiyorum
hulyatas55 aleyna66 bende nur hanıma gidiyorum doğum ücretini öğrendiniz mi ve doğumunuz ne zamana denk geliyor
Bebeklerim34 Ben odamı gördüm ozman seçtim hatta bu oda olsun demistim doğum şu an ne kadar acaba bilgisi olan varmi