Annesininkurabiyesi Askiletotomsu evet çok fazla zorlanıyorum alafrangaya gidiyorum uzun zamandır ama mecbur kalınca gidiyoruz 😊
Buseyllzr Askiletotomsu 38+4 bugüne kadar alaturkaya giriyodum hep ama bugün bacaklarıma giren kramptan sonra klozete geçiş yaptım 🥴
Renginveannesi_ Askiletotomsu evimde 2 tane klozet var bir türlü sevemiyorum yani, ilk günden beridir alaturka kullanıyorum, 34+2 yım çok şükür nadir zorlanmalarım oldu ama çeşmeden destek alıyorum 🤣 kendi doktorum alaturkayi öneriyor 🙊
Fadimeckrr Çalışabilir raporu almıştım ama 34 . Haftadan sonra iş yerindeki tuvalete oturamadigim için çalışamaz raporu aldım, bacaklarım acayip sızlıyordu 😑
Askiletotomsu Fadimeckrr acaba bu rahatsız edisleri dışında bebeğe rahatsızlik veya doğum kanalında sknti yaratma durumu var mıdır
Fadimeckrr Askiletotomsu bence yoktur diye düşünüyorum , önceden hep normal tuvalet kullanılirdi öyle herkesin evinde klozet yoktu onlara birşey olmadı sonuçta
Oguzhan_meral_18 Hamileliğimin başından beri alaturka kullanıyorum şuan 38+5 haftalığım hiç zorlanmıyorum açıkcası
Askiletotomsu Renginveannesi_ aa çok merak ettim neden alaturkayi öneriyor Doğuma kolaylik mi sağlıyor acaba
Renginveannesi_ Askiletotomsu evet pelvis taban kasları için çok önemli, bugünde YouTube de drAyşe Duman hoca var ağrısız doğum için öneri videolarını izledim orda da dile getirdi alaturka tuvalet kullanımı 🎉
Askiletotomsu Renginveannesi_ ay bak yaaa. O zaman eve döndüğümde alaturka tuvalet misali comelip kalkma hareketleri yapayim madem
Ranammmm Askiletotomsu Hiç zorluk yaşamadım doğumum sezeryan oldu o halde bile alaturka tuvaleti kullandım hep
Renginveannesi_ Askiletotomsu evet canım, squat hareketlerini vs 36. Haftamdan itibaren yapmaya başlayacağım inşallah, şimdilik yürüyüş yeterli 🙊🙊
esmir Askiletotomsu karnıma baskı oluyordu beni rahatsız ediyordu son üç ay hiç kullanmadım doğumu da sorarsan 4 saatte doğum gerçekleşti sanırım normal doğum istiyorsun