Betullyillmazx Sevgili anneler şuan 34. Haftama yeni girdim. 32. Haftamda doktorum 1 ay sonra gel dedi. Sizce tarih normal mi yani sonuçta doğuma yaklastim bir ay sonra gitmek mantıklı mı?
Ysgl26 Betullyillmazx 32 hafta itibariyle her hafta gidiyorum ben. Hatta bugün 35 itibariyle haftada 2 kere gitmeye başlıycam
Simsimblog Betullyillmazx Normalde 1 ay 40 günde bir çağırıyordu 32. Haftamda gittim 34. Haftada tekrar çağırdı ilk nst için. 8 haziranda çağırdı ama ben gitmeyeceğim 36 da giderim heralde yeni gittim çünkü hiçbir şikayetimde yok gitmeye gerekte yok😅 zaten yakında sıklaşacak gitmelerim. Birde muayne ücretimiz çok pahalı🤣
Mervenur33 Normal bende 32 Haftamda gitmiştim 1 ay sonra gel dedi 36. Hafta da gittim sonra sıkılaştırdı Sabah da doğuma gidecem Allah nasip ederse 😊
Betullyillmazx Mervenur33 ay Allah’ım sağlıkla kucağına aldirsin çok mutlu oldum bebiş geliyormuşşş🥰🥰🥰❤️ teşekkür ederim cevap için ❤️
Kayaaelif Bende 32 haftalıkken gıttım banada 25 gün sonra gel dedı çok şaşırmıştım şuan 33 haftalık oldum 🤷♀️
Betullyillmazx Kayaaelif normalmiş meğerse 🤗,günlerdir bende kafama takıyordum şok olmuştum sizin gibi 😅
Mervenur33 Simsimblog muane ücreti her gittiğinizde verilmiyor normalde 10 günde bir gidilince kontrol oluyor ücret ödenmiyor 15 günde bir olunca da 15 20 TL gibi bir ücret veriyorsunuz araştırın bir isterseniz 🌸
Gbasak En son 36. Haftamda gittim. Şu an 37+4’üm git doğumda gel dedi 🤣 24 Hazirana muhtemel doğum dedi 24 ünden sonra olmaz ise en geç 29 unda gelirsin bakarız dedi. Kontrol nst falan hiç birşey yok.
canimbeybimmm Bizi 30 dan itibaren 2 haftada bir 36 dan itibaren de her hafta çağırdı doktorumuz 🤷🏻♀️