FatmaAkdemirErdoan Mert86 neresi 4000 diyor Kayseri’de normal mi sezaryen mi ben hiç duymadım o rakamı
Ozlm0916 FatmaAkdemirErdoan erciyes hastanesi en son 4 bin demişti doktorum sezeryanda normal doğumda 1 bucuk ay öncesi sorduğumda
Mert86 FatmaAkdemirErdoan huma da doğum yapıcam sezaryen 4200 güncel fiyat memur senede yüzde 15 indirim var
ElKal Ozlm0916 muayene ücreti ne kadar acaba bende memorial da Nilgün hanıma gidirum ama doğum ücreti 9 bin olunca başka hastaneye bakmaya başladım 🙂
Ozlm0916 ElKal 180 den giriş yapıyorum doğumada 4 bin dedi sorduğumda haftaya salı kntrolmz var yine gittigimde konuşacam bi sezeryanda normal doğumda 4 bin demişti
KkubraOz minik_koala_ve_annesi kız yok ilk sen bana doktorunuz prof mu diye sormuşsun ben ona cevap verdim 😇postu açana medical park ankarada ki ücreti yazmıştım sen ona cvp yazmışsın ben öyle cvp verdim ☺️Karıştı sanırım yorumlar
Esiii06 minik_koala_ve_annesi bende paket almadan gitmek istiyorum da Temmuz ayında Ankara’ya gelicem şimdiden fiyatlar hakkında bilgi almaya çalışıyorum
Sena_liya MerveEbru araştırma hastesinde bedava ya sezaryan oldum 😄 takiplerim hep ozeldeydi erken suyum gelince araştırma hastanesine gönderildim…
Benjaminannesi Rabia_balikci gidip gelip postu okuyup hâlâ kaç TL doğuracaksiniz diye okuyorum ve her seferinde şaşırıyorum 😂😂😂😂😂😂
sevvaa brfns Minnosbaby Hangi hastanede yapıcaksınız? Bende Antep’te yapıcam doğumu Allah nasip ederse.
Ayse1608 MerveEbru Ücretler almış başını gidiyor 🫢 Hangi hastane dedi?Ben Midyattayım Batman’a şuan 6bin zam gelecek daha dediler