brfns MerveEbru Gaziantep Özel hastanede sezeryan olacak özel doktorla 3500 e anlaştık son 1 haftam kaldı 😊
sevvaa brfns Minnosbaby Hangi hastanede yapıcaksınız? Bende Antep’te yapıcam doğumu Allah nasip ederse.
Skarakas Sedaezer ben de mmt de atilla beye gittim bir kac kere orada yasiyordum ama dr uzman bile degil fiyat pahali bence. Istedigim zaman dr ye ulasamiyorum ozel numara paylasmadilar.
NM_mom Normal doğum 18 bin tl Prenses doğum 21 bin tl Sezaryen doğum 25 bin tl Olarak hatırlıyorum ve fiyatı hangi tarihte sorduysam hayırlısıyla kasım ayında doğurucam, fiyat sorduğum tarihe göre olacağı söylendi
Deletedmom_110 MerveEbru Daha sormadım hastaneye etraftan duydum kimisi 5 diyor kimisi 8 diyor kaç olursa olsun pek de onemi yok zaten
Deletedmom623737 MerveEbru 5500 doğum yaptım sezeryan eczane masrafları ıvır zıvır felan filandı 8bin TL ye cıktık hastaneden 😅
annesinin_beybisi MerveEbru balıkesir , 6 bin dediler bana da açıkçası paraya en ihtiyaç olan bu dönemde fazla geldi. devlete geçtim orda dogurucam nasipse
Zoom15 MerveEbru benim doktorum özel muayenehanede hastaneyi ben seçtim hastene 6900TL doktor:5000 TL birde ekstra epidural parası dediler 1350 TL. Şeker olduğu için yeni doğan küvez ve çocuk doktorları iyi olan bir hastane seçmemiz gerekiyordu ama iyi bir hastanede doğum istiyorsan 11-12.000 TL civarı bizim çevremizde çok hastane baktık İstanbul Ümraniye - Ataşehir çevresi
mirage333 MerveEbru benim hastanede 10bin, 13bin ve 16bin tl lik paketler var (muayene, testler, nst falan hariç). Ben 13bin lik olanı sectim. Extra epidural için 1950 tl (sezeryan) ve 2600 tl (normal) isteniyor. Kayseri acıbadem hastanesi
brfns aaynurgguness canım mediantep Hüseyin beye gidiyorum dogumumuz da kemal bayındır da olacak herşeyi içinde normalde 3750 dedi ama tanış olduğumuz için 3500 e hallettik. Sen hangi hastaneye doktora gidiyorsun