Edabykl Nurayaksan ya bizim tanidik var orda o söylemişti bir ay once 4 bin ama genel anestezili epiduralli 4850 demisti sanirsam bende son iki ay oraya gidicem Kırhan beyi önerdi
Melekebbr MerveEbru WMMedical park hastanesi 8.000₺ kontrollerimede 600₺ ödüyorum Çok üzücü gerçekten.
Bellacaio İzmir medicana 12.000 doğum hastaneye bağlı doktor. Önceki doğumumu dışardan doktor ile yaptım hastane+doktor 11.200 vermiştim 2020 de. 12.000 bana iyi gelmişti ama 6000 ler duyunca acaba dedim🤦🏻♀️
Elayfers Bellacaio merhaba doğumunuz ne zaman olucak acaba ben de medicana istiyorum daha 3ay olduğu için fiyat araştırmadım güncel fiyat 12bin mi merak ettim :)
Edabykl Nurayaksan benimde normal 40 hafta beklersem 2 ekim ama sezeryan olursa Eylül’ün sonlarina verir gun heralde 🙄😂 gidipde daha konusmadim bile dedim son iki ayda giderim
Nurayaksan Edabykl mantıkli ama ne istersen onu yapiyormus herhalde doğum olarak sağlıkla gelsin kuzular da önemli değil ne yapalım 🤗
AyseDerinAlya MerveEbru normal doğum 12 bin Kıbrıs … İlk kizimi 2018 de 3500 e doğurmuştum 3 yılda bu kdr zammmm pesssss
Edabykl Nurayaksan aynen oyle disardan tahlilde kabul ediyor aklinda olsun tahlil isterse saglik ocaginda yaptırıp getirecem bidaha dunya para orda yaptirirsak 🙄
Zeyakgun Poyrazayaz ben Veyis beyde doğurmayi düşünüyorum sizce doğumhane ve odalar temiz mi bn daha gormedm
Poyrazayaz Zeyakgun ben iki oğlumu orda dünyaya getirdim ebeler çok ilgili çok yardımcı oldular odaları ise tek kişilik ve tertemiz yani kesin memnun kalırsın
Edabykl Nurayaksan suan numuneye gidiyorum ben doktorumdan memnunum ama iste istege bagli sezeryan olmuyor malesef o yüzden son iki ay özel diye düşündüm
-minikkelebegim- Edabykl merhaba bende Trabzonda yaşıyorum fakat hangi doktor hangi hastaneye daha iyi bilmiyorum daha önce hiç gitmedim. Yorumlara baktığımda imperialde şikayet çok vardı. Hangi doktordan hangi hastaneden daha memnunsunuz acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.😊
minik_civciv Konya Başkent Hastanesinde bugün sorduk 6000+900 hasta ve refakatçi 1 gecelik yatak ücreti dediler yıl başından sonra sorduğumuzda 4000+750 lira civarı fiyat vermişlerdi 😔