Hanımlar benim doğumuma çok az kaldı şükür , bende sizin gibi ( hüseyin oğuz yuvanc doktorum bu arada ) tip fakültesine yönlendirme yapildim , ama çevremde kim gittiyse hep sizinki gibi bekletilip sonuç alınamamış hemde çoğu kişiye bebeğin engelli olabileceğini sıvı alınmasının şart olduğunu söylemişler. Hem çalışıyordum o yüzden 3 kere gidemem dedim ve özel e Alper Hocaya gittim . Adam parasını alıyor ama aldığı parayı sonuna kadar hakediyor helâli hoş olsun 🤲 Saatlerce uğraştı benimle ve bebeğime , Allah aşkına herseye para veriyoruz bence sizde verin 350 gibi bi tutari var zam yapmadıysa . Herneyse ben Alper Hocaya gittiğim için Hüseyin hoca bozuldu sıvı alıştığı için birşey imzalattı hatta 😁
Bu arada randevu sorununu artık benim yaşamamak gerek normal şartlar altında 39+2 olduk . Ama doktorum 1 haftadır poliklinikte yok , devlet hastaneleri ne yazık ki bu konularsa çok geride kaldı . Baska doktorlar ilgilenmiyor bile ki bakmiyolarda , kac kere aglayarak çıktım sinirden sizi iyi anlarim .. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏