Zuhalsareelif Buseyllzr senın sancılar ne durumda .çbu arada . Mutlaka mecatı beye gelmek ıstedıgını belırt canm .ınsallah ıkımız ıcınde hayırlı guzel haberler alırız kac oldun hu srada hafta olarak
Buseyllzr Zuhalsareelif 38+4 oldum canım bugün kasik bel ağrısı oldu biraz geçti çok sancim yok hala. Erken gideceğim ben sanada sıra aliyim mi diyecektim ama senin randevu varmis zaten. Bende necati beye isteyeceğim bu sefer inşallah vardır yer 😚 benide haberdar et gelince hala orda olurum büyük ihtimal inşallah sende doğurursun bir an önce artık yatış verirler 🙏
Zuhalsareelif Buseyllzr ınsallah burda bızımle bırlıkde bı arkadas daha var onla aynı gunlerdeyız oda gelcekdı ama sancııs oldu yatıs verdıler onada ama hala sancı cekıyor ıkı gundur dogum vs hıc bısey yok .suyunu fılanda patlatmadılar kızın hala cekıyor sancısını
Aylin_16 Zuhalsareelif canım açılma tam olmadan suyu patlatmak doğru değil zaten suyu azalırsa çocuk tehlikeye giriyor açılma tam olunca patlatırlar bu şekilde suyla birlikte daha kolay doğar ve riske de girmemeiş olur
bkoc Benim de bugün akşam 6dan sonra oğlum çok gergin bir yerde toplanıyor taş kesiliyor, sürekli aşağıya bastırıyor ve regl sancısının 3 4 tık üstü bi sancı giriyor 15 dk 1 giriyor 1 saattir uyuyamıyorum açılma mı var yoksa doğum mu başlıyor sizce
Buseyllzr Zuhalsareelif evet onu görmüştüm ya baya sanci çekti 😔 inşallah o da doğurur bir an önce benim kasıklarım da çok ağrıyor bakalim sanci cikcak mi
Buseyllzr Zuhalsareelif ordayım sıra bekliyorum canım kalabalık bugün ilk 10 kişiyi aldılar ben ikinci postadayim
Rabia_balikci Bellacaio benimde yaklaşık 1 haftadır regl ağrısı gibi ağrılarım var ama ne gelen var ne giden