Melekebbr nazlisucan SMA optipro kullanmanızı öneririm. Veyada probiyotik içeren ve içinize sinen mamayı kullanın derim Probiyotik faydalarına bakın internetten size yardımcı olacaktır 🌸
dnz_dnz nazlisucan Cemreninannesiii Cansugamze_ Sssl Ben de evolvia kullanıyorum kızım 12 günlük oldu. Mama miktarını neye göre artırıyorsunuz acaba? Mamadan önce emziriyorum ama çok gelmiyor sanırım sonra 60 cc mama veriyorum. Sanki ne kadar çok versem o kadar içecek gibi geliyor ama bir yandan daha çok emsin diye fazla mama vermek istemiyorum bsnrd
Burcu0707 bsnrd bende oglumda bebelac almistim cokta memnun kalmistim.gaz sorunumuz onunla cozulmustu.bebelac gold aptamille ayni es degerde hersey ayni onunla gule gule buyutun.kizimdada bir kutu alirim herhalde sezeryan olacagim belki sutum gec iner
bsnrd Burcu0707 Gold degl ama yine de memnunz🙂meme ve mama şeklinde gidyoruz🙂hayrlı dogumlariniz olsun🤗🙏
Burcu0707 bsnrd meme ve mama bende oyle yapmistim.1 yastan sorna mamayi kestim 3 yasinda memeden zor ayirdim😄
EssoSavve Oğlumda aptamil kullandım kızımda iki kuzenim hemşire çocuklarına sma verdiler bende sma optipro aldım
bsnrd dnz_dnz ben ilk üç ay emzrdm ama pek bilmiyorum 60cc fazla degl mi cnm bilemdm doktora dansn istersnz 🙂şuan 4ayligiz 90cc veriyorum bir aydr ben hemde emziriyorum🙂
dnz_dnz bsnrd doktor söyledi günde 5 cc artırabilirsiniz ne kadar içerse diye ama bizimki obur galiba hem emiyor hem 60 cc içiyor hala ağzı açık meme arıyor anlamadım ben. Sütüm çok az sanırım ondan
nazlisucan dnz_dnz her emme isteği açlık olmayabilir. Gazı varsa veya uyumak istiyorsa da emiyorlar. Doktor bana “uyuyabiliyorsa aç değil demektir” demişti