3babymom Bir anda gözüm bulanık görmeye başladı sanki önünde cisim var da baktığım noktayı göremiyorum gibi yaşayan var mı neyden kaynaklaniyo olabilir 24 haftalık hamileyim
Seymoshh 3babymom tansiyon olabilir çarpıntı göz kararması vs belirtilerle demir kan düşüklüğü olabilir sıklığı ve süresi önemli dr a görünmende fayda var
Zeynppppp 3babymom sağlık ocağı yakınsa hemen bi gidin ordada serum takarlar belki bana dün sağlık ocağında taktılar iyi hissetmeyince serumla toparlanıyorum 🥺
Anne12 3babymom hamilelikte göz bulanıklıgı yasanabiliyor. Bendede oluyordu 15 dk içinde geçiyordu. İlk hamileligimde bir kere yaşadım bu hamileliğimde 2 kere oldu. Tansiyon sorunumda yok internete baktım hamilelikte yaşanabileceği söyleniyordu.
esn46kyy 3babymom gebelik zehirlenmesi belirtilernde okumuştum bulanık görmeyi. İhmal etmeyin bence doktora görünün mutlaka
Umay255 3babymom geçen bana oldu böyle ben birssey algilamadim beynim durdu gibi eşime cevap bile veremiyodum tansiyonum çok düşmüş
Linoosh 3babymom benim de o aylarda gözüm bozulmuştu. Onceden miyop ya da astigmatiniz varsa ilerlemiştir mutlaka göz doktoruna muayene olun geçmiş olsun
Umay255 3babymom kuzum tansiyon du ben bide soğuk terledim nefes alamadım bitkisel hayata giriyom sandım çok kötüydü tuzlu ayran içtim geçti senin devam ediyorsa git