Anneee-68 F1903 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 😊 sezeryan doğumda süt hemen geliyo mu acaba
F1903 Anneee-68 İlk dogumumda normal sanci cekmistim ondan hemen gelmisti, bundada hemen geldi cok sukur beklemedik mama destegi almadik😊
44Hazalmertoglu F1903 ilk kestikleri zaman hissediyoruz evet ama aciyir mu acaba bilgi verirmisiniz gözünüz aydın bu arada darısı tüm hamislere bnmde ikinci olcak ama ilk kesecekler zamn bide bebeği çıkarırken çok aşırı korkuyorum
F1903 44Hazalmertoglu hicbi aci hissetmedim kesiste vs, cok tesekkur ederim daeisi size insaallah kolay bi dogum olurr🤲🏻🥰
Sinemmmasya F1903 Tek takıldığım yer 38+5 ’te doğmuş bebek. 2.sezeryan 40 haftalık mi olacaktı ilk defa bu kadar beklicek biri ne denk geldim🙂
1anne3bebe F1903 normalde sezeryan tarihi 38+5 tir en geç. Sizi neden beklettiler acaba bir sebebi var mıydı? Bende erken doğum diyince tetikleyen sebebi aradım ama vaktinde olmuş.
F1903 1anne3bebe Doktorum ne kdar gec o kdar iyi gelissin bebek diye düsündü acil bisi olmadigi surece beklicez dedi, 39+4 6 hazirandi günümüz ama ondan erkenci kus dedim 🤷🏻♀️😊