Benannemioluyorum Çiğ köfte hastasıyım ve canım çok çekiyo :( doktorlarınız asla yememelisin diyorlar mı? Evde yapıp yesem o da mı olmaz?
NurrrH Benannemioluyorum hayatta en çok sevdiğim şey çiğ köfte sanırım. Her gün yiyorum desem yeridir. Etsiz yemeye özen gösterin bişey olmaz afiyet olsun 😂
Minigindunyasi Benannemioluyorum bende yedim biraz az bişe yemekten bişe olamz benm mide sorunum onu tetikltmek istemedm yani bide soru sormaya korktuğun doktora gitme hep of keşke sorsaydm dersin
Halime90 Benannemioluyorum iki gebeliğimde de yedim bir şey olmadı😅 sadece akşam saatlerinde çok tüketmeyin mideyi rahatsız ediyor
badeninannesiii Benannemioluyorum dışarda satılanlar etsiz zaten. Yiyebilirsin ben de sürekli yiyorum 😀 Doktora ben sormadan etli Çiğköfte yeme etsiz yiyebilirsin demişti.
ipekveatlas çiğ köfte yiyebilirsin bacım etsiz olanından neden yiyemeyesin? etsiz olduğu sürece istersen her gün ye en fazla miden ağrır.
Benannemioluyorum ipekveatlas yaaa herkes bişi diyo, 5 haftalığım 2 kez doktora gittim biraz da böyle sert tersti soramadım, ama asla yenmez diyorlar öyle dedikçe de yiyesim geliyo :)
ipekveatlas Benannemioluyorum hamileliğimde 20 kere yemisimdir hanaha ama hep midemi bozuyodu yaa.. yine de yiyodum napalım huylu huyundan vazgeçmez🤭
Mehtapca06 Valla iki gebeligimde canim ne zaman isterse yedim tek zarari bence suan oglum iki yaşında çiğköfte delisi beraber yeriz alıp 😂
Omerck22_ Banada birileri yeme etme dedi ama bazen çok canım çekiyor yiyorum ama çok sık değil iki hafta veya ayda bir yiyebilirsin. Maydanoz koydurma
Deletedmom7373700 Benannemioluyorum artık benimde canım çekiyor. Teşekkürler 😂 şaka bir yana yenebiliyor. Etsiz olduğu ve tabi bilinen temiz bir yer olduğu sürece. Ama ben dürüm yaptırmıyorum. Çünkü arasına konulan yeşillik temiz ki iyi yıkandı mı bilemem. Normal alıyorum. Yeşilliği de kendim evimde yıkayıp öyle yiyorum.
arenkus Benannemioluyorum gebelik döneminde eğer tüketebiliyorsan miden bulanmıyorsa canın ne istiyorsa ye serbest 🤣 doktorum uzmanlar vs kimse bir şeyi yasaklamadı. Sadece bitki çaylarına , bazı balık türlerine ve abur cuburlara dikkat etmelisin 🌸🌸
arenkus Benannemioluyorum ve etli de yedim iki üç defa iyi yoğrulmuş etsiz de çiğköfte 🌸 gayette sağlıklı abartılmadıgı sürece zararı yok
gzdeal Saat 00:27 eşim uyuyor bu saate çiğ köfte siparişi veren ben ne güzel uyuyacaktım nerden girdim yaaa 😂 sonra kilo alıyorsun tartılara küsüyorsun 😂😂